Da var eventyret over for denne gang

Ja, da var vi jammen hjemme igjen. Det har vært noen fine måneder ute i villmarka. For ca en uke siden dro vi ut fra campen. Turen ut foregikk med argo, vi brukte ca 7 timer (uten pauser). Vi fulgte en cutline som går i retning av Zama som er er et lite tettsted sør for sjøen.Vi krysset flere elver/bekker for å komme oss fram. Det snødde hele dagen.

Da vi kom til Zama lastet vi argoene opp på tilhengeren og satte oss inn i en god varm bil (vi ble hentet av Dennis (en av elgguidene). Fra Zama gikk turen til High Level, en tur på litt under to timer.Det var godt å komme på hotellrommet og slenge seg ned på en myk og god seng.

Etter en god natts søvn var vi klare for bussturen til Edmonton, nesten 80 mil i en gammel og skranglete buss (bygd i 1981). Turen tok 10,5 timer og det var deilig å komme på hotellet. Gutta gikk rett i bassenget en tur. Dagen etter var vi på Cabela’s, en stor friluftsliv butikk. Der hadde de alt man skal kunne trenge eller ha lyst på for å jakte, fiske eller å være ute på tur. Det var her man skulle ønske at man ikke hadde begrensninger på hva man kan ta med på flyet… Dagen etter var vi på West Edmonton mall, et av verdens største kjøpesentre. Her var det innendørs ishockey bane, fornøyelsespark, badeland og mye mye mer. Vi måtte selvfølgelig innom badeland, der koste gutta seg i flere timer. Det var et stort bølgebasseng og mange vannsklier.

Vannsklier på West Edmonton Mall

Mandag gikk flyet hjem til Norge, og tirsdag var vi hjemme på Elverum.

Mens vi har vært på campen har Eirik og Anders hatt et viltkamera stående ute. På det har de fått video av alle de fire store rovdyra

Til slutt vil vi takke Steve og Debbie for at de har latt oss få tilbringe sommeren og høsten ved Tapawingo Lodge. Det har vært noen supre måneder ute i villmarka:-)

Tapawingo Lodge

Vi vil også takke til dere som har fulgt oss på bloggen:-)

 

Reklamer

3 responses to “Da var eventyret over for denne gang

 1. Hei folkens. Tøft prosjekt!
  Ble spesielt begeistret for bildet av elg i solnedgang, som jeg lagde en kort ekfrase utav. Men skulle gjerne ha spurt dere om lov til å bruke det først, Spesielt fordi jeg måtte forminske det litt pga plassmangel (maksgrensa på bloggen min er 2 MB). Men finner altså ingen annen mulighet for å kontakte dere enn via dette kommentarfeltet, så: Hva sier dere? (send gjerne svar per mail).Her er i alle fall permalenka:

  http://emolusjon.isay.no/2012/11/01/ekfrase/

 2. Hei!
  Så artig å lese om tur nummer to til Tapawingo! Det er virkelig et vidunderlig sted. Vi var der vinteren 07-08, og hadde det så fantastisk at vi liksom ikke tør tenke på å dra tilbake, for hva om magien fra den første opplevelsen vi hadde der forsvinner. Det var den fineste vinteren vi har hatt.
  Så flotte bilder dere har tatt av gaupe og bjørn og resten av dyrelivet
  Vennlig hilsen Nina (søsteren til Tor N) og Henrik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s