Sommerdager ved Bistcho Lake

Dagene går veldig fort, rart å tenke på at vi har vært her snart halve tida, og at skolestart er rett rundt hjørnet.Været er fortsatt veldig fint, har sol og varmt vær mer eller mindre hver dag, hatt kun en dag med bare 16 grader midt på dagen… Så vi kommer til å huske denne sommeren som varm og solrik:-)

Gutta har hatt et lite prosjekt i noen dager, de har revet en platting og satt opp en ny. Dette innebar først hard jobbing med brekkjernet, så bæring av planker, som igjen skulle måles og sages i rett lengde, og helst i vinkel. Til saginga fikk de hjelp av Arild, samt at han kom med gode råd og hjalp til der det trengtes. tilslutt skulle det males, noe gutta klarte uten noe innblanding fra voksne. De fant ut underveis at det var mye praktisk matte i dette arbeidet:-)

Hardt arbeide

Viktig å måle nøyaktig, samarbeid er tingen:-)

Anders spikrer

Malearbeidet:-)

Vi har og hatt besøk, denne gangen av en stor firbent en. Den var litt sjenert så vi fikk ikke sett den, men den la igjen et veldig tydelig visittkort nede ved brygga. Den har og vært her en tur til, den dagen var vi ikke hjemme, men da hadde den kikket gjennom søpla samt bikket en bensinkanne. Må tilstå at vi kikker oss litt ekstra rundt om dagen, plutselig er den vel her igjen.

Bjørnebæsj, tydelig at det er bær som står på menyen

Dagene våre er fortsatt preget av skogbrannene rundt oss, det vi merker mest er røyken Enkelte dager er det temmelig røykstint fra morgenen av, som regel stiger røyken opp utover dagen og da er det mer som skyer vi ser den, eneste aberet er at dette forstyrrer internet-tilgangen vår (modemet får ikke kontakt med satelitten). Vi har vært og kikket på brannen nærmest oss en gang til, og det brenner fortsatt godt i skogen.

Arild ute og fisker rett utenfor brygga, røyken fra brannene ses i bakgrunnen

Full fyr i skogen

Det er litt praktisk med skogbrann, man kan jo steke marsmellows overalt:-)

Sola klokka 16 i går

De siste båtturene vi har vært på har vi sett svaner, massevis av ender og noen få gjess. Tyder vel på at høsten nærmer seg, selv om vi ikke vil tenke på det enda….

Svaner

For noen dager siden tok vi oss en tur opp i ei elv, der var det mye siv, så å fiske var vanskelig. Vi så flere gjedder som «dro» ut, men  hadde ingen sjans på dem. Da vi kom litt oppi elva fikk vi se flere fiskefinner som var oppe i overflata, vi nærmet oss forsiktig med fiskestanga klar. Vi la oss til i sivet og speidet etter fiskefinnene, de nærmet seg igjen og vi fikk se fiskene under vann. Det var store siker (på rundt 2 kg), men de var lite interessert i agnene våre. Vi hadde dessverre satt igjen fluestengene på campen…. Men det var fasinerende å se fiskene som svømte rundt

Fiskefinner

Når vi var på tur opp elva fikk vi også se en gammel trapperhytte inne på land, det var tydelig lenge siden den var bruket, men beliggenheten var det ingenting å si på (hvis man skal fange bever da…).

Trapperhytte:-)

Når vi er ute på tur må vi jo ha matpauser.

Anders sitter og nyter maten samtidig som han filosoferer over livets gang:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s