Tilbake til Bistcho Lake

Denne gangen fløy vi med Air Canada, dette er flyet vi fløy fra Toronto til Edmonton

tirsdag morgen satte vi på oss på flyet på Gardermoen og satte kursen mot Canada og Edmonton via London og Toronto. Turen gikk uten nevneverdige problemer, hvis man ikke skal nevne at vi ikke rakk flyet i Toronto og at vi manglet en bag når vi skulle hente ut bagasje, selvfølgelig den med alle fiskestengene i…. Men med god hjelp fra noen hyggelige damer i Air Canada ordnet det seg med fly, og bagen kom til hotellet i High Level torsdag morgen:-) Etter ca 26 timer på reisefot var det deilig å legge seg når vi kom til hotellet i Edmonton.

Avslapning

Dagen etter skulle vi kjøre Greyhound buss til High Level, det skulle ta 10 timer, men tok 11. Underveis så vi mange whitetale, en type hjort, og en bjørn, men pga regn og møkkete bussvinduer fikk vi ikke tatt noen bilder…

Vel framme i High Level sjekket vi inn på vårt «faste» hotell, Best Western:-) Torsdag var det  på tide å handle inn, vi overfylte to store handlevogner og satser på at det holder for 3 måneder… Ettermiddagen brukte vi i bassenget.

Anders

Eirik

Etter bassenget var det på tide med litt mat, vi bare måtte ta oss en tur på A&W og spise mama burger:-)

Kjempegode burgere, lenge til neste gang det blir junk food

Fredag morgen møtte vi opp ved en sjø som heter Hutch Lake, der ventet et sjøfly som skulle frakte oss inn til campen. Været var strålende og sikten upåklagelig. Flyturen tok ca 45 minutter før vi landet silkemykt rett utenfor campen. På brygga ble vi møtt av Steve og Debbie som  ønsket oss velkommen tilbake:-)

Floatplane

Typis landskap herover, våtmark og skog

Her er det masse røyk fra en skogbrann som er litt lengre sør for oss. Senere på dagen da Arild fløy inn hadde det begynt å brenne et annet sted også…

Bistcho Lake

Vi ha innstallert oss i gammelhytta vår, og til vår store glede var den akkurat som for et år siden:-)

Hytta vår:-)

Noe av det første Anders gjorde var å prøve fisken, i løpet av kort tid hadde han halt opp fire gjedder og var strålende fornøyd.

Fornøyd fisker:-)

Sola stekte, i skyggen var det drøyt 25 C og gutta bestemte seg for å bade:-) Arild og jeg lot oss ikke friste til en dukkert, men holdt oss i skyggen sammen med kleggen…

Så nå kan eventyret/ferien starte…..

Reklamer

One response to “Tilbake til Bistcho Lake

  1. Godt å høre at turen gikk knirkefritt (nesten), og at dere er vel framme. Da gjenstår bare å nyte hvert øyeblikk til uti oktober, det blir neppe noe problem. Her er det meldt øs pøs regn ei uke til ende, godt ferien er 3 uker fram i tid. Hei så lenge…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s