Farvel Tapawingo og Bistcho Lake

Da var dessverre tiden for å reise fra lodgen kommet, tidlig på morgenen kom flyet og vi var på tur tilbake til sivilisasjonen. Det var virkelig vemodig å fly ut igjen og vite at nå er det ugjenkallelig over. Disse månedene har gått så altfor fort, og vi har ikke angret en dag på at vi dro. Tiden i villmarka ble virkelig det vi håpet på, og vi drar igjen med mange gode minner.

Tapawingo Lodge sett fra lufta

 De siste dagene var travle og bortsett fra bjørnejakt var det stort sett rydding det gikk i, blir litt å rydde når man har bodd et sted i så mange måneder… Anders benyttet dagene til å fiske, for endelig var det jo mulig å fiske fra brygga igjen:-) Han fikk mange gjedder i kilosklassen, noe han var meget fornøyd med.

Gjeddefisker

På lørdag var han som vanlig i full gang med å fiske, han hadde fått et par gjedder. Plutselig roper han:  «jeg har fått en walleye»! Jeg rusler rolig ned og regner med at det er en liten en, men neida til min stor overraskelse var det en stor en. Den veide 2, 6 kg og var 67 cm lang. Anders står nå øverst på liste over hvem som har fått den største walleyen på Lodgen i år (det er også den største vi har fått under hele oppholdet) 🙂

Stor walleye og stolt fisker:-)

 Det har også vært noen ting som skulle gjøres før det kom så altfor mange fiskere, en av tingene var å sette ut brygga (den må flyttes på om vinteren for ikke å bli ødelagt av isen). Dette måtte gjøres en dag det var lite vind. Arild og Lars (som skal være der i sommer) begynte ved 10-tiden en dag og etter noen timer var brygga på plass.

Her kommer de med den ene delen av brygga

Da brygga var vel på plass var det på tide å male den, Eirik og Anders var veldig villige til å hjelpe til. Belønningen var to sjokolader og en brusboks til hver, så arbeidslysten var på topp:-)

Eirik og Debbie maler brygga

 Flyet kom som sagt tidlig på morgenen. Det var trist å si farvel til Steve og Debbie Overguard som eier Tapawingo Lodge og som gav oss muligheten til å være der over vinteren. De er rause og trivelige og veldig gjestfrie. Vi er veldig takkenmmelige for at de gav oss denne muligheten, og jeg tror aldri vi kommer til å glemme denne vinteren i villmarka i Canada. Tapawingo betyr paradis, eller et veldig fint sted, noe som vi er helt enige i:-)

Her står vi sammen med Steve & Debbie rett før vi skal lette

 

Arild så en elg som stod uti vannet når de fløy over sjøen

 

Tapawingo til høyre midt på bilde og Batemans Island til venstre

 Flyturen ut tok ca 45 minutter, og plutselig var vi tilbake i sivilisasjonen med alt det det innebærer.

Reklamer

2 responses to “Farvel Tapawingo og Bistcho Lake

  1. Vigdis jensen

    God tur og velkommen hjem igjen:))

  2. Ellen S. Brevig

    Hei 🙂 God tur hjem:) Det blir stusselig å ikke ha den fine bloggen å følge med på,vært så koselig å få dele litt av turen med dere:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s