Hverdagsliv

Da har det jammen gått nok en uke. Det har ikke skjedd så mye spennende, men det ser ut til at kuldegradene begynner å slippe litt taket. Fra at gradestokken har vist -20 grader eller kaldere, er det nå rundt -10 grader, og det er i tillegg meldt enda mildere:-) Så det spørs om solbrillene og solkremen endelig må finnes fram. Dagen har og blitt merkbart lengre, nå er det lyst til etter 20.30, det må legges til at vi er på sommertid allerede:-)

I helgene er vi ikke alene her, det er fiskere som kommmer inn og overnatter på campen. De har hver sin skuter og store sleder, må tilstå det er deilig når de drar igjen og freden atter senker seg:-) Samtidig er det hyggelig å treffe folk.

En dag fant vi ut at vi skulle ta oss en skutertur opp gjennom skogen her. Når vi kjører i skogen følger vi cutlines, det er linjer som er hogd i skogen, i forbindelse med seismiske undersøkelse for å sjekke om det er olje eller naturgass i området. Cutlinene strekker seg milevis gjennom landskapet.

Cutlines

 På turen gjennom skogen så vi plutselig et lite brunt hode som stakk opp av snøen, heldigvis rakk vi å få tatt bilde av dyret.

En liten mus:-)

 

Skjeggete trær

Vi har og benyttet mildværet til å fiske litt, er ikke hver tur vi får fisk, men det er jo fint lell. Gutta fisker ikke så mye, men pga vind har snøen ute på sjøen pakket seg slik at det kan bygges ting av den.

Eirik bygde en hel landsby, med noe hjelp av Anders og Sander

I går dro vi på en liten fisketur, var noe heldigere denne gangen og fikk tre fisker, noe varierende størrelse så kun en ble med hjem. Temperaturen var bare -3 grader og det snødde.

Eiriks gjedde

Noen av dagene har det vært skikkelig snøvær, Arild har da benyttet anledningen til å snekre litt. Han må jo holde snekringen ved like:-)

Snekkern i aksjon (litt varmt arbeidsmiljø)

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s