Pakke fra Norge mm

solnedgang over Bistco lake

På torsdag var det nesten juleaften her for da fikk vi pakke fra Norge. For noen uker siden ble det noe galt med telelinsa på Arilds kamera, vi tok kontakt med Holland Foto på Hamar, der linsa og kamera ble kjøpt. De var veldig hjelpsomme og vi fikk ny linse derfra, vi måtte bare få noen til å sende den til oss. Min gode kollega Nina ble redningen, og hun var så snill at hun puttet oppi litt ekstra i pakken også. Så nå har vi fått ukeblader, Donald pocket , godis , leverpostei + mye mer:-) Tusen takk Nina det var kjempesnilt av deg:-) Tusen takk også til Holland foto for god service:-)

To meget fornøyde gutter

Vi tilbringer mye av dagen ute, enten på tur eller her på campen. Når vi er på tur med skuter snørekjører vi ofte, blir litt trangt med fire på en skuter selv med slede.

Ut på tur

Innimellom  er vi på skitur og, er spennende å se om det er noen ferske spor siden sist vi gikk. 

På skitur

En dag vi var på tur og vi satt rundt bålet og spiste lunsj, fikk Arild se noe på isen. Han tok fram kikkerten og fant ut at det var en oter, dette måtte undersøkes. Han og Anders dro av gårde for å se nærmere, de snek seg fram og fant hullet den brukte.  De hørte det  snøfte og frese nedi hullet, etter en liten stund stakk et hode fram. Den var slettes ikke fornøyd med at det var tilskuere utenfor og lagde masse lyder. Otere bruker ofte gamle bisamrotte-hull, de spiser bisamrotta og overtar hullet… Arild og Anders lå en meter fra hullet og så på den i ca 10-15 minutter. En spennende og artig opplevelse.

Oter

Vi har også dyr rundt oss ved hyttene, minken setter stor pris på fisken vi har lagret (til bruk på ulveåter) og er en hyppig gjest. Vi ser støtt og stadig et lite brunt dyr løpe bortover snøen, eller snike seg under vedskjulet eller en av hyttene. Gutta har fått tatt noen skikkelig fine bilder av den.

Ivrige fotografer

Anders sitt bilde

Eirik sitt bilde

Jerven holder også til rundt her, den er verre å få tatt bilder av med vanlig kamera, da den stort sett er her på natterstid. Vi har imidlertid fått noen fine bilder med viltkamera:

Vi driver også og forbereder våren. Arild har laget «andeholker» (fuglekasser for and) av noen gamle trestammer. Disse har vi nå hengt opp og det blir spennende å se om det blir leieboere i dem om noen månender.

Arild lager andeholker

Reklamer

One response to “Pakke fra Norge mm

  1. hei eirik vi i 5 kl savner deg veldig mye. gleder oss til du kommer til bake.
    hvor kaldt er det egentlig i canada?
    hilsen odin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s