Kulde og måneskinnstur

Soloppgang i -43C

Den siste uka har vi fått føle litt på kulda med temperaturer i underkant av -30C hele uka. Vi har heldigvis fyllt vedskjulet så vi holder god temperatur inne, det er gode vedovner i hyttene. Den kaldeste morgenen hadde gradestokken krøpet seg ned til 43,5C. Da bestemte Laila og jeg oss for at det ville være helt perfekt med en skitur. Godt innpakket tok vi skia fatt innover skogen, glien var ikke den beste, men det var utrolig fint lys og aldeles stille. En spesiell opplevelse. Vi kom tilbake aldeles nedrimet, men var gode og varme:-)

Blir litt nedrimet:-)

Det er fint lys når det er kaldt

Gutta lar seg heller  ikke affisere av kulda, de har vært ute minst 2-3 timer hver dag. Den dagen det var kaldest hadde de hakket seg gjennom det tynne islaget som hadde dannet seg over overvannet og drev i vannet der! Men de holdt seg heldigvis tørre og varme. De har et høyt aktivitetsnivå så det virker som om de ikke har noen problemer med å holde seg varm. De siste dagene har de spilt mye ishockey på skøytebanen, det er hard kamp om pucken og de storkoser seg:-)

Godt innpakkede gutter på isen i drøyt 40 kuldegrader

Ishockey er gøy!

De siste kveldene har det vært veldig fint månelys, med en topp i kveld med en stor, flott fullmåne. Vi bestemte oss tidlig på eftaen at i kveld måtte vi bare ut på måneskinnstur. Så etter at vi hadde spist middag kledde vi på oss og trasket i vei utover isen.Gradestokken viste «bare»-25C så alt lå til rette for en fin tur Månen lyste opp hele landskapet rundt oss og det var nesten en magisk stemning. 

Månelyst, mørkere blir det ikke i natt:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s