Mink, vedhogging mm

De siste dagene har vi hatt besøk av en mink i kassene med fisk, han koser seg veldig og syns nok han har funnet et helt perfekt sted å tilbringe vinteren. Vi har jo masse fisk som skal brukes på ulveåtene og syns det er helt greit med denne gjesten:-) Han syns nok til tider at vi er litt påtrengende, han sitter jo tross alt og spiser:-)

Mink

Veldig fornøyd med serveringen

Den har kvasse tenner

Vi har vært på flere turer til vedskogen siste uka, det begynner å bli en del snø slik at det er tyngre å hogge.  Vi pleier å hogge to lass hver gang, Eirik og Anders er med og de er ofte på oppdagelsesferd i skogen mens vi hogger. Det er mange trær som har blåst ned/bikket så det er som en gigantisk labyrint og hinderløype. Vi har alltid med oss lunsj på disse turene og tenner bål.

vedhogst

Gutta på oppdagelsesferd

Bålkos i vedskogen

På tur tilbake til campen med vedlass

Veden kappes med motorsag

 

Her om dagen skulle Arild kjøre seg en tur med skuter, på vei bort så han et spor som lignet på gaupe. På vei tilbake stopper han for å undersøke sporene nøyere og finner ut at det er gaupespor. Når han skal dra videre får han se et dyr i skogkanten ca 100 meter foran han, han står og kikker på det og så begynner dyret å gå. Da får han se den korte,  karakterisktiske halen og ser at det er en gaupe. Den setter seg ned og ser på han før den hopper tilbake samme vei som den kom. Kameraet var dessverre  ikke med på turen så noe bilde ble det ikke…

Gutta tilbringer mye tid ute, Her er noen bilder fra hopp/akebakken:-)

Eirik i farta på snowboard

Anders i farta

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s