Julfeiring i bushen

Da var julaften vel overstått og vi er allerede gått uti jula. Julaften ble behørig feiret her ute i skogen og, vi hadde felles julemiddag, bestående av ribbe og Lailas hjemmelagde surkål, og jammen tror du ikke Paulsen hadde fått tak i lutefisk så da ble det ordentlig julemiddag:-) Julenissen hadde da tenkt på oss og, og hadde lagt igjen et brukbart pakkelass. Tusen takk for gavene til  mutter og fatter, fam Paulsen og mor og far Paulsen. Det var nok litt ekstra stas med gaver i år:-) Kvelden ble avsluttet med hyggelig samvær og kortspill ut i de små timer. I følge unga var det en av de beste julaftenene til nå!

Arild skal ha sprø svor

Julemiddag

Gavene deles ut

Julegavene prøves

1. juledag måtte skiene prøves fant Laila og jeg ut, det var så fint at det som skulle være en liten tur, ble til en tur på 3,5 – 4 timer, det var godt og vel mørkt når vi kom hjem igjen. Det var en kjempefin tur, så mange ulvespor og lyset var helt utrolig fint. Ungene leker og koser seg veldig sammen igjen, tydelig at det var fint å se Sander igjen. Kvelden ble avsluttet med Simpson på tv’n.

Ulvespor

Ellers så har vi stadig besøk av røyskatten, vi har lagret litt fiskeavfall  som skal brukes til ulveåte senere i vinter, dette har han funnet og koser seg veldig oppi der:-) Kjempemorsom å se på når han farter rundt og han er jo så nysgjerrig at han bare må opp å se:-)

Arild og jeg kjørte oss en tur opp til vedskogen i dag for å kjøre opp igjen spor dit etter snøen som kom i går, på turen så vi utrolig mye ulvespor. Tydelig at de er i området, bare så synd vi ikke ser dem..

Det var aldeles hardtrampet med ulvespor i skutersporet

I morgen kommer eierne, Steve og Debbie, hit, blir koselig å treffe dem igjen. Så nå har vi flyttet ut av hovedhytta og inn i den hytta vi bodde de første ukene vi var her.

Reklamer

One response to “Julfeiring i bushen

  1. Randi Sønsthagen

    Hei på dere,

    og god jul. Ser tradisjonene blir utført også i det store utland. Morsomt at dere får til det også. Mange fine opplevelser ser jeg.
    Stian har overnatting av Guren ikveld, og de hilser så mye spes til Eirik. Kaldt her også synes vi med under 20 grader, men det er jo ofte sånn i romjula. Kos dere fortsatt, og ha et godt nytt år uten uhell. Hilsen fam Sønsthagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s