Så kom jula, og Paulsen:-)

 

Vi ønsker alle en riktig god jul

Da er det jul i skogen, og årets juleønske ble innfridd. I dag (lille julaften) kom fam Paulsen tilbake til villmarka etter to måneders fravær. Heldigvis var været fint så det var ikke noe i veien for at flyturen kunne gjennomføres, så nå er det jul.

Paulsen har landet

De siste dagene har vi laget julepynt og pyntet med julelys ute så nå er alt klart for julefeiringen.

Eirik og Anders lager julepynt

Juletreet pyntes

 

Reklamer

4 responses to “Så kom jula, og Paulsen:-)

 1. Svein Arild Nyhus

  Hei. Jeg har fulgt med på bloggen deres hele tiden, men har vært lite flink til å skrive til dere. Godt å se dere trives, og at tiden går fort. Godt også at Paulsen er på plass igjen, og at julen kan feires som planlagt. Vil med dette ønske dere en riktig koselig jul, og en fin nyttårsfeiring. (Ser sikkert ikke mange raketter fra der dere er?) Skal hilse så mye fra alle her i eiendomsavdelingen. Mvh Svein Arild Nyhus

 2. Gledelig jul til Dere borti sommervarmen der. No er det snart tur ned til storebror for ribbe og julefeiring. Feir med måte!!

 3. Bjørn Grønstad

  Hei Arild
  Jeg vil ønske deg og dine ei riktig god jul og et godt nyttår,Jeg følger med dere på bloggen.Du får også hilse til Vegard og familien også.
  Hilsen Bjørn Grønstad.

 4. Hei på dere.
  Nå er kl. 20.30 i Stenholla. Vi har spist middag, åpnet pakker og storkoser oss. Det er bare Johanna, Olav og meg her. Siste måneden har vi hatt kaldt vær hele tida. Rundt – 20 her hos oss, og kaldere nede i dalene. (Under – 30 på Flermoen, Ljørdalen og andre avsidsliggendes steder.
  Olav har vært mye på dugneder hos Ola og på Tannåneset. Ola er klar for å ta imot isolasjon en av de første dagene. Ruth Inger, Kristin og Åsmund har flytta inn i nytt hus. Vi skal på julemiddag på Tannåneset i morgen. Skal bli koslig.
  Vi setter stor pris på bloggen deres.
  Riktig god jul til dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s