advent

Da var jammen første søndag i advent overstått, vi har som mange andre tent et lys og hengt opp adventsstjerne. Vi hadde adventssund med kringle, og Lars Monsen film på dataen.

Adventsstaken har vi laget selv. Stjerna laget bika for noen år siden

Vi har og fått med oss at det har vært kaldt hjemme, her har vi stort sett hatt temperaturer på 15-20 grader , kaldeste vi har hatt er -29 grader. Regner med at det kommer kaldere dager etterhvert. Vi er fortsatt stort sett ute hele dagen, etter skolearbeid da så klart:-)

Kaldt

Siden sist har det kommet såpass med snø at vi har tatt fram skia, det er fint å gå turer på isen og det har og blitt laget noen hopp i bakken ned mot sjøen. Det har ikke blitt de lange sveva enda, men bare det kommer litt mere snø så vi kan lage større hopp.

Eirik i svevet, bakkerekord er 3 meter

skitur på isen, gutta følger et jervespor

Viktig med mat og drikke når man er på tur, og da må man jo ha bål:-)

Vi har og vært en tur i vedskogen igjen, denne gang med skuter og slede, regner med at vi trenger en del ved utover vinteren så det er vel bare å hogge litt jevnt. Var litt mer vinterlig der nå enn sist vi var der:-)

På tur til vedskogen

Arild i full sving med motorsaga

Anders i gang med vedhogsten

Innimellom fisker vi litt på isen, får litt gjedde og gjørs, Vi er også fortsatt med Bill og co og tar opp garn når det passer seg slik, det er så spennende å se hva som sitter i garnet. Bill og co har vært veldig hyggelige og det virker som de syns det er litt artig at vi interesserer oss for hva de driver med:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s