Så skjedde det som ikke skulle skje…

For noen dager siden hadde vi en alvorlig ulykke her, Vegard ble alvorlig skadet og måtte hentes med helikopter og fraktes til sykehus.  Heldigvis kunne Laila og Sander komme seg ut herfra med fly og de er nå sammen med Vegard i Edmonton. Vegard er operert og har startet opptreningen.

Vi er igjen på campen og krysser fingre for at fam Paulsen snart kommer tilbake hit.

Reklamer

4 responses to “Så skjedde det som ikke skulle skje…

 1. Skjønte nesten at det var noe…….Det ble så stille på bloggene deres, at jeg faktisk tenkte på det i går kveld; får bare håpe det ikke har skjedd noe. Da får dere 4 som er igjen være ekstra forsiktig så det ikke sjer noe med dere da. Men en liten oppmuntring kan jeg da komme medf. Observerte 4 ungdommer i full gang med å rake opp løv hos nabo’n her om dagen. Så nå er det ryddig pg fint ute der også 🙂
  Tas godt vare på dere selv nå, og hils til de på sykehuset
  Vigdis

 2. Hei på dere alle sammen! Dette var trist å lese, håper alt går bra å at det ordner seg så dem kommer tilbake til dere! Nå må dere ta godt vare på hverandre også være forsiktige. Skal hilse fra alle her! hilsen mona

 3. Anita T. Svehagen

  Ja dette var trist å lese. Vi håper det går bra med dere som er igjen og at juleønske deres blir innfridd. Stå på dere er alle en tøff gjeng som er målrettet og beviste i det dere gjør. Vi ønsker dere alle lykke til og håper at dere snart blir samlet igjen. Varme hilsner fra Henriette, Hermann, Geir og Anita.

 4. Ellen S. Brevig

  Hei ! Har tenkt mye på dere alle denne uken fra jeg hørte det sist helg.
  Håper det ordner seg for dere alle så dere får fullført året i Canada,men det blir et tøft løp for Vegard. Men han er jo tøff!!
  Lykke til videre og pass godt på dere. klem fra Ellen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s