Fine høstdager

De siste dagene har været vært helt topp, med den absolutt fineste i går med vindstille og sol. Slike dager vil vi veldig gjerne ha flere av:-) Så i går var vi ute hele dagen, først her på campen senere ut på tur i båten. Gutta har blitt noen racere til å kjøre båt, så de styrer gjerne.-) Får jevnt med gjedde, har spist noen gode gjeddemiddager nå. Blir nok en del fisk til middag gjennom vinteren.

Vindstille og sol, bildet er tatt på brygga midt på dagen i går

Eirik styrer skuta:-)

Bjørn har vi ikke sett noe mere til (heldigvis), men elgjegerne ser stadig bjørn når de er ute på jakt, så de er vel ikke så langt unna… Har blitt observert ulv oppe på flystripa flere ganger, vi har heldigvis ikke sett noe til dem her i campen så langt.

Arild er så heldig at han har fått bli med på elgjakt i bushen og blir der noen dager. Han var meget fornøyd da de dro avsted i morges. Han har og fått kjøpt seg lisens på bjørn, så kanskje…. Hvor mange dager de blir borte er ikke godt å si, da alt kommer an på når og om de får skutt elg. I dag ble det skutt en tjuetagger på morgenen, jegerne hadde kun vært ute en halvtimes tid før den ble skutt.

20-taggers elgokse!

Gutta har nå fått alle skolebøkene og er godt i gang med skolearbeidet. Vi ligger litt etter så vi jobber nå litt intensivt slik at vi skal nå igjen klassa hjemme. Det blir noen timer med skole hver dag, etter skolearbeidet går de ut og driver med en del prosjekter.

Eirik brenner søppel (må brenne søppel slik at det ikke tiltrekker rovdyr)

Anders driver med skolearbeid

Reklamer

One response to “Fine høstdager

  1. Hørte Paulsen på radioen i dag tidlig. Han hørtes egasjert og entusiastsik ut, så jeg forstår at dere storkoser dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s