Handling og diverse forbredelser

Trodde det skulle bli rolige dager når vi kom oss til High Level, men neida å handle inn til over jul er mye jobb…  I tillegg har vi fått beskjed om at i stedet for et stort fly skal vi nå ha tre små Cessna 326. Det betyr at vi kun får med litt av bagasjen vår og mat for en drøy uke, men så kommer resten av tingene og forsyningene litt etter litt (håper vi):-) Regner med at alt ordner seg etterhvert:-) Værmeldingen for tirsdag ser heldigvis foreløpig veldig bra ut så vi satser på at vi kommer inn til campen da. Flyet skal lette ca 12 canadisk tid (8 timer tidsforskjell)

Heldigvis bor vi på et hotell med basseng og vannsklie, der bruker ungene mye tid og energi, rart de ikke har utviklet svømmehud mellom tærne disse ukene.   I dag ble Eirik kjent med en jente som heter Meryl, hadde det veldig artig, måtte jo prate engelsk og så da ble det jo litt ekstra engelsk øving:-)

Halvkokte gutter i boblebadet

Badeanlegget på hotellet

I går var den store handledagen, kjøpte inn forsyninger slik at vi skal ha til godt ut i januar. Kjøpte bla 80 kg hvetemel, 20 kg sukker, 80 egg osv. Ble tilsammen 5 fulle handlevogner… Må tilstå at det var en slitsom dag, nå går vi bare å spekulerer på hva vi har glemt:-) Har jo dagen i morgen å suplere på.

Shopping!

I dag har Arild kjørt til Edmonton med leiebil, dro 8.30 i morges og regner med at han er tilbake ca 11.45 i morgen, en unødvendig lang tur syns jeg, men slik er det når Alamo bare tar i mot bilene i de store byene:-( Turen til nå har gått greit for han og han sitter og venter på Greyhoundbussen  som skal bringe han hit opp til oss igjen. Vi andre har han en avslappende dag, startet med bading før vi gikk oss en tur i High Levels gater, med innlagt stopp på lekeplass. gutta storkoste seg når de fikk brukt litt krefter utendørs. Dagen ble jammen avsluttet med bading også:-)

Lekeplassen i High Level

Gutta på tur i hovedgata i High Level

I morgen blir det å få gjort de siste innkjøpene før ferden til ødemarka samt pakke om kofferter (vi får bare plass til litt på flyet) og selvfølgelig bade:-) Neste blogg blir forhåpentligvis fra campen

Reklamer

4 responses to “Handling og diverse forbredelser

  1. Dere får sende oss bilder på elgen der, for her kribler det i fingra, kun dager igjen

  2. Forresten… Er det mulig å nå dere per epost? Har sendt et par epostmeldinger, uten å få svar. Eller er det Arild som har gitt meg feil epostadresse?

  3. hei ANDERS
    DET DER LLIGNER PÅ GUTTTA I GATA
    HILSEN ERIK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s