Nå går ferden østover

Gutta i "strømmen"

 Siden sist har vi forflyttet oss mange mil. Fra Vancouver gikk turen til Kamloops via en badepark ved Cultus Lake. I badeparken var det vannsklier og fine muligheter for vannlek for både store og små, behøver vel ikke å si at unga koste seg veldig:-) Når vi kom til Kamloops i 7-tida om kvelden var det deilige 33 grader, området er litt ørkenpreget og veldig fasinerende, satt bare og ventet på at det skulle komme en cowboy på sin hvite hest…

Kamloops, merkelig landskap

 Etter overnatting i Kamloops gikk turen videre østover, la inn en stopp i en dyrepark, mest for unga sin del, spennende og se mange av dyra vi skal oppleve det nærmeste året, må si jeg syns porkypine’en var søtest:-)

Grizzlybjørn som spiser laks i dyrehagen

Porkypine, søt ikke sant:-)

Da vi hadde kjørt en liten time fra dyreparken, kommer det plutselig fra Anders, «jeg ser en bjørn»! Arild hang på bremsa og vrengte inn på kanten, og jammen fikk vi sett bjørn,svartbjørnbinne med tre unger. Artig og spennende:-) Håper på flere slike opplevelser.

Vårt første glimt av bjørn, sitter faktisk oppi et tre og spiser epler:-)

Resten av turen gikk i fantastisk natur, høyeste punkt på veien var ca 1200 meter. Dagen endte i Revelstoke, en by som har snørekord, på en vinter (71-72) fallt det totalt 24,5 m snø!  Etter en natt i Revelstoke gikk turen videre mot Banff. En utrolig flott natur, med høye fjell og blågrågrønne elver. Vi har sett hjort og elg langs veien.

I spranget.

Kjørte gjennom et område hvor det i 2003 raste en skogbrann i 40 dager, det brant opp ca 170 km2 skog. Store områder med døde trær, fasinernde og litt stusselig på en gang. Ferden endte i Banff hvor vi er nå, byen er omkranset av høye fjell og er en typisk vintersportsby. Nå skal vi se an været før vi bestemmer oss for neste etappe.

Fjellparti på turen til Banff

Mere fjell

Reklamer

6 responses to “Nå går ferden østover

 1. Ser ut som en super-morsom og interessant start på ‘overvintringen’ (ikke mye vinter ennå, eller hva). Misunner dere de fine opplevelsene i storslått natur. Ha en god tur videre !!

 2. Morsomt å følge med dere :)) Guta vant 39-35 over Drammen i dag :)) Nedtellingen til serien er i full gang:))

 3. Hei!
  Så utrolig gøy/spennende og følge dere på ferden! Hyggelig å høre alt er bra så langt. Mange flotte bilder og allerede mange gode opplevelser og minner. Tusen takk for bursdagshilsen! Hils alle! Stor klem fra meg 🙂

 4. OI DET SER GØY UT OG BADE DER
  HILSEN ERIK

 5. isa roll gulbrandsen

  Hei Anders! Morsomt og lese og se bilder. Jeg ser at du har det fint. Jeg gleder meg til du kommer hjem igjen. Hilsner fra Isa i klassen din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s