Snart Canada

Hei, og velkommen til bloggen vår!Her er planen at vi etterhvert skal legge ut bilder og skrive litt om noe av det vi opplever.

Her er litt info om turen: Den 22. august setter vi oss på flyet på Gardermoen og setter kursen mot Canada og Vancouver. Her leier vi biler som vi skal farte rundt i, i ca 3 uker  for å oppleve blant annet Rocky Mountains. Bilturen avsluttes i High Level hvor vi skal proviantere diverse tørrvarer i store kvantum før vi flys inn med bushfly til Bistcho lake der vi skal bo/ oppholde oss fram til våren. Da er det ca 15 mil til den såkalte sivilisasjonen.Vi skal bo i enkelt utrustede hytter (en per familie) uten innlagt strøm og vann.  Her kan du lese mer om Bistcho Lake: 

en.wikipedia.org/wiki/Bistcho_lake

 Det skal bli spennende å oppleve Canadas villmark, vi gleder oss spesielt til å oppleve bjørn, ulv, gaupe og jerv på nært hold, og nyte roen og stillheten. 

 Vi håper du/dere vil synes det er interessant å følge med på bloggen vår. Koselig om dere legger inn kommentarer:-)

Reklamer

One response to “Snart Canada

  1. Jeg er imponert, men ikke overrasket 😉 Dere er jo villmarkens folk. Regner med at vinteren blir akkurat så fantastisk som dere håper på, med noen små ekstra utfordringer, situasjoner som blir til gode historier og ikke minst sånne gullkantede øyeblikk. Alt godt til dere og Canada! Klem fra Oslo og sivilisasjonen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s